Lena's passport

Lena’s passport

Dobrodošli na blog Lena’s passport!

Ja sam Jelena Bradić, imam 21 godinu I iz Beograda sam. Student sam  Fakulteta organizacionih nauka, radim, a između toga, koristim svaku priliku da putujem. Neizlečivu ljubav prema putovanjima sam najverovatnije nasledila od roditelja, koji su kolima putovali za Rusiju. Zato danas, kada im se javljam iz  smeštaja na brodu, ne treba da se čude odakle mi toliko fiks ideja! Mama i tata, dobro sam!

Mišljenja sam da život nije predviđen da se provede na jednom mestu, s toga se trudim da putujem što više. Do sada sam posetila 20 zemalja. Naučila sam mnogo o ljudima, a pre svega o sebi. Zbog putovanja poštujem tuđu kulturu, a još više cenim svoju.

Najčešće putujem sa Milošem, mojim dečkom kog najčešće viđate na slikama. Na putovanjima on je u ulozi GPS-a, jer ja često znam da odem u pogršnom smeru, po mogućstvu na drugi kraj grada. On mi je omiljeni saputnik, jer znam da šta god neplanirano da se desi, mi ćemo se nekako snaći, samo da prvo popijemo kafu.

Pored putovanja, uživam u svakom kreativnom procesu, tako da sam veliki ljubitelj pisanja i fotografije. Znam svih 10 sezona Prijatelja napamet, što me ne sprečava da ih iznova gledam. Ponekad znam baš brzo da pričam, pa se ujedno i zahvaljujem porodici i najboljim prijateljima što me razumeju. I jedan interesantan podatak za kraj: izuzetno se plašim letenja.

Poseban deo ovog bloga posvećujem povoljnim aviokartama i smeštaju, kako bih vam pomogla  da putujete što više. Putovanja nisu skupa kao nekad, samo se treba snaći u moru ponuda. Svakodnevno ću objavljivati ponude, u nadi da će svako pronaći onu odgovarajuću za sebe. Budite slobodni da iskoristite sve linkove koje kačim na sajtu.

Nadam se da će vam ovaj blog biti koristan i zanimljiv,

Lena ❤

© Copyright 2019 Lena's passport. Sva prava zadržana. Politika privatnosti / Privacy policy