Karte & Smeštaj

Italija, Španija, Maroko avionom – 24 dana već od 458€!

Italija, Španija, Maroko avionom

Italija, Španija, Maroko avionom – 24 dana već od 458€!

Italija, Španija, Maroko avionom – 24 dana već od 458€! Znam da vam već prolazi kroz glavu kako je ova cena nemoguća i kako će vas na kraju sve izaći 3 puta skuplje. Bez brige, to se neće desiti. U cenu od 458€ je uključeno:

  • avionske karte na relaciji Niš – Milano, Milano – Madrid, Madrid – Tenerife, Tenerife – Fuerteventura, Fuerteventura – Barselona, Barselona – Marakeš, Marakeš – Budimpešta
  • SVE TAKSE
  • ručna torba za avion do 8kg
  • smeštaji u Milanu (1 noćenje), Madridu (3 noćenja), Tenerifima (4 noćenja), Fuerteventuri (8 noćenja), Barseloni (5 noćenja), Marakešu (3 noćenja)
Italija, Španija, Maroko avionom
Italija, Španija, Maroko avionom – 24 dana već od 458€!

Ova ponuda je za sve one koje ne drži mesto i koji ne znaju šta da rade 10 dana na moru (poseban pozdrav, jer sam i ja jedna od vas). Italija, Španija, Maroko avionom je idealno letovanje za sve one koji imaju slobodan septembar. Cena svih aviokarata sa spiska je samo 198€! U pitanju je 7 letova koje obavljaju aviokompanije poput vueling-a, ryanair-a, iberia… Sve karte je potrebno uzeti odvojeno. Kliknite na svaki datum posebno i odaberite aviokompaniju koja obavlja let.

Ruta: Niš – Milano – Madrid – Tenerife – Fuerteventura – Barselona – Marakeš – Budimpešta

Period putovanja: 3 – 27. septembar

Avionske karte

Niš – Milano

Milano – Madrid

Madrid – Tenerife

Tenerife – Fuerteventura

Fuerteventura – Barselona

Barselona – Marakeš

Marakeš – Budimpešta

Cena svih avionskih karata je 198€!

Predlozi smeštaja

Svi smeštaji su na bazi dve osobe, osim ako nije naglašeno drugačije pored. Sve cene se odnose na noć po osobi. Smeštaji koje sam predložila su uglavnom najpovoljnije opcije, koje su pristojne. Na spisku se nalaze hoteli, apartmani i hosteli. Ukoliko vam moji predlozi najviše odgovaraju, budite slobodni da ih rezervišete. Međutim, ukoliko biste voleli da odsednete u nekom boljem smeštaju, kliknite na link ” svi smeštaji u ___” koji je naznačen kao poslednja opcija na svakoj destinaciji.

Milano

Madrid

Tenerife

Fuerteventura

Barselona

Marakeš

Budimpešta

Još ranije sam kačila spisak povoljnih smeštaja za Budimpeštu. Spisak možete pogledati ovde.

Sve smeštaje u Budimpešti možete pogledati ovde.

Ukupna cena svih smeštaja za 24 noćenja je 260€!

”Skriveni troškovi”

Nijedan trošak nije skriven, svi su lepo naznačeni pri kupovini aviokarata i rezervaciji smeštaja, međutim htela bih da vas uputim na nekoliko stavki koje možda nećete pročitati lepo.

  • Prtljag – sve aviokompanije koje obavljaju letove su low-cost. To znači da vam obezbeđuju da letite po povoljnoj ceni, ali osim samog leta ništa se drugo ne podrazumeva u tu cenu, pa ni prtljag. Jedino što je uključeno u cenu je mala ručna torba-ranac koju unosite u avion i koja ne sme da pređe težinu od 8 kg. Za dodatan prtljag morate da doplatite.
  • Transfer od-do aerodroma – neki smeštaji nude opciju transfera od-do aerodroma koju naplaćuju. Ukoliko se odlučite za tu opciju pri samoj rezervaciji je potrebno da naznačite da li vam je potreban transfer. Međutim, često je povoljnija opcija koristiti gradski prevoz. Uđite na sajt aerodroma na koji slećete. Na svakom je naznačeno kako je najlakše doći do određenog dela grada i koja je cena.
  • Viza za Maroko – državljanima Republike Srbije je potrebna viza za ulazak u Maroko. Cena izdavanja vize je 2400 dinara tj. oko 20€.

Ukupno: 458€ po osobi

(cena se odnosi na sve letove i sve najpovoljnije opcije smeštaja)

Za još ovakvih ponuda, pogledajte odeljak Tickets&Accommodation.

Pratite me i na instagramu @lenaspassport i učlanite se u grupu na fejsu Povoljna putovanja – Lena’s passport.

Srećan put,

Lena❤

© Copyright 2019 Lena's passport. Sva prava zadržana. Politika privatnosti / Privacy policy