Karte & Smeštaj

Santorini – 7 dana već od 187€!

santorini

Santorini – 7 dana već od 187€!

Santorini je jedno od najlepših ostrva Grčke. Ako ste avanturističkog duha i oduvek ste želeli da posetite Santorini, onda je ovo prava ponuda za vas. Ova povoljna opcija uključuje povratni let iz nekog od navednih gradova (Beograd, Sofija ili Budimpešta) do Atine, kao i trajekt od Atine do Santorinija i smeštaj na istom. Sve karte su povratne. U cene avionskih karata i smeštaja su uključene sve takse. Ispod sam naznačila najpovoljniju opciju na koju se odnosi cena od 187€ . Slobodno birajte smeštaje i avionske karte koje vama odgovaraju.

Najpovoljnija opcija: Povratna aviokarta iz Sofije do Atine (12 – 19. septembar) 27€ + trajekt od Atine do Santorinija (povratna karta) 55€ + smeštaj u hotelu Pension St.George Rooms & Studios na bazi 4 osobe i 7 noćenja 15€/noć po osobi = 187€ po osobi!

Ruta: Povratno putovanje – let do Atine (iz Beograda, Sofije ili Budimpešte) – trajekt od Atine do Santorinija

Period: avgust – oktobar

Avionska karta iz Sofije:

Avionska karta iz Beograda:

Avionska karta iz Budimpeste:

Trajekt

Trajektom je od Atine do Santorinija potrebno između 4h i 40min do 8h i 30 min, sve u zavisnosti od toga koji trajekt ćete odabrati. Sjajan sajt koji vam može pomoći da izaberete trajekt po najpovoljnijoj ceni je Ferry Hopper. Okvirna cena za povratnu kartu trajektom se kreće od 50€ pa naviše. Razmotrite ovu opciju i ako idete na neko drugo grčko ostrvo, jer može biti znatno povoljnije nego da letite direktno na ostrvo.

Smeštaj

Smeštaj na Santoriniju važi za jedan od skupljih i on je glavni krivac za visoke cene aranžmana na ovom ostrvu. Najpovoljnija opcija su hosteli. Najviše se isplati ukoliko ostrvo planirate da posetite sa makar još 4 osobe, jer na taj način dosta smanjujete troškove smeštaja. Sve navedene cene su po osobi i predstavljaju okviran pokazatelj. Cena varira u zavisnosti od toga da li dolazite u avgustu, septembru ili oktobru, pa je potrebno da kliknete na naziv hotela i obeležite datume koji vama odgovaraju. Razmotrite i opciju rezervacije privatnog smeštaja preko aplikacije airbnb, naročito ako ide nekoliko vas na putovanje. Za popust od 10% na airbnb platformi, javite mi se na Instagramu. (@lenaspassport)

  • Hotel Perissa25€/noć po osobi – bazen – na bazi 2 osobe

  • Porto Villa – 25€/noć po osobi – bazen – na bazi 2 osobe – doručak uključen u cenu

  • Mary Rooms33€/noć po osobi – bazen – na bazi 2 osobe

Sve smeštaje na Santoriniju, možete pogledati ovde.

Za još ovakvih ponuda, pogledajte odeljak Tickets&Accommodation.

Srećan put,

Lena ♡

 

 

 

© Copyright 2019 Lena's passport. Sva prava zadržana. Politika privatnosti / Privacy policy